mercoledì 17 aprile 2013

Chocolate wine and cinnamon cake

Dalle statistiche mi sono accorta che il secondo Paese che segue di più il mio blog sono gli Stati Uniti, al primo posto l'Italia ovviamente ; ) Così ho pensato che sarebbe carino cominciare a tradurre alcune delle ricette più popolari per gli amici che mi seguono oltre oceano. Non si tratta di una semplice traduzione ma di una vera e propria conversione dei grammi in teaspoon and tablespoon e degli ml in cup. Are you ready?

Inizierei con la Torta al cioccolato vino e cannella, cosa ne pensate?


Ingredients for cake:

16 tablespoon white sugar
16 tablespoon all-purpose flour
1 cup margarine
1 tablespoon baking powder
1 teaspoon vanillin powder
2 teaspoon cocoa
3.5 ounce dark chocolate
4 whole eggs
1/2 cup red wine
1 teaspoon cinnamon

Ingredients for chocolate glaze: 

4 ounce dark chocolate
4 tablespoon water

Preparation of the cake:

Preheat the oven to 400 degreed F. Grease and flour one 8-inch round cake pans.


In a bowl, mix the eggs and sugar. Then add the softened margarine, chocolate reduced in chips, flour,  red wine, vanillin, cocoa powder, cinnamon and beat all together, at least add the baking powder and beat again for 1 minute.
Bake in preheated oven to 400 degreed F for 30 - 40 minutes, without opening the oven door until the expiry of the time.

Preparation of the glaze:

Melt the chocolate in a saucepan on the fire with 4 tablespoons of water. When the cake is cool sprinkle it with the glaze.


I hope that the recipe has been helpful for you! Enjoy it!

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